گروه صنعتی رفیع | تولید و عرضه کننده تجهیزات پشتیبانی کابل برق

  • ۳۳۱۱۴۱۵۷ - 021
  • ۰۹۱۲۱۹۰۹۰۱۳

جعبه تقسیم برق خانگی و برخی مشخصات فنی آن

جعبه تقسیم برق خانگی و برخی مشخصات فنی آن

جعبه تقسیم برق خانگی و برخی مشخصات فنی آن

جعبه تقسیم های برق به عنوان یک المان حیاتی در هر نوع ساختمانی خصوصاً واحدهای مسکونی محسوب می شوند. اصولاً برقراری سیم کشی استاندارد در محیط های خانگی علاوه بر مدیریت جریان برق می تواند ایمنی شبکه های کابل کشی داخلی را افزایش دهد. در واقع جعبه تقسیم برق خانگی از جمله تجهیزات محسوب می‌شود که با ایجاد اتصالات دقیق باعث انشعاب گیری و افزایش کیفیت برق رسانی به ساختمان می شود.

جعبه تقسیم ها به جهت نوع محفظه خود می‌توانند اتصالات و ترمینال های داخلی باکس را از محیط های بیرونی در امان نگه دارند. اصولاً اتصالات برقی در محل ترمینال جزو آسیب پذیرترین نقاط در شبکه های سیم کشی می باشند. هرگونه تماس عامل خارجی با این ناحیه ممکن است باعث بروز اتصالات شدید، تخلیه الکتریکی و یا از مدار خارج شدن سیستم شود.

پس اولویت بکارگیری از جعبه تقسیم برق خانگی علاوه بر مدیریت صحیح، کاهش یا حذف رویدادهای مذکور می باشد. در ادامه مقاله با معرفی برخی ویژگی ها و مشخصات فنی سعی می کنیم جزئیات بیشتری را از این محصول ارزشمند ارائه دهیم تا اگر یک پروژه سیم کشی گسترده را در منزل خود در دستور کار دارید بتوانید با عملکرد مناسبی به خرید این قطعات بپردازد.

جعبه تقسیم پلاستیکی و مزیت های آن

متریال ساخت جعبه تقسیم برق خانگی

محیط های آپارتمانی و همچنین مسکونی با توجه به اینکه یک شرایط کم تنش را برای شبکه های کابل کشی و سیستم های برق رسانی داخل ساختمان دارند در نتیجه استفاده از جعبه تقسیم های صنعتی مانند انواع جعبه تقسیم گالوانیزه تنها هزینه های شما را افزایش می دهند. یعنی شما می توانید از باکس های تقسیم برق که از متریال پلیمری نظیر ABS و همچنین پلی کربنات ساخته شده اند استفاده کنید.

این متریال به عنوان پلیمر های ساختار یافته می توانند علاوه بر ایجاد محیط امن برای اتصالات داخلی باکس در برابر هرگونه عامل خارجی آسیب زا تا محدوده خاصی مقاومت کنند. البته نمونه های فلزی جعبه تقسیم برق خانگی معمولاً از آلومینیوم و برخی مشتقات آهن طراحی و ساخته می‌شود که طبیعتاً به جهت آلیاژهای فلزی نسبت به نمونه های پلیمری از قیمت بالاتری برخوردار می باشد.

برخی از نمونه های جعبه تقسیم برق قابلیت نصب حالت توکار را دارند. لذا در معماری های ساختمانی حتماً باید یک محفظه جداگانه ای برای این باکس ها طراحی شود تا بتوانید به نصب آنها در داخل سازه بپردازید. در غیر این صورت می توانید از نمونه های روکار استفاده کنید که با توجه به شکل و هندسه مناسبی که دارند به هیچ عنوان نمای داخلی سازه شما را تحت تاثیر قرار نمی دهند.

سایز بندی های بسیار متنوع جعبه تقسیم برق خانگی

جعبه تقسیم برق خانگی متناسب با نوع سیم کشی داخلی در ابعاد گوناگون طراحی و تولید میشود. در یک ساختمان با توجه به نوع پروژه و شمار ترمینال ها لازم است که به ابعاد و سایز جعبه تقسیم برق توجه ویژه‌ای شود. اینکه شما بخواهید با نصب ترمینال های بیشتر در داخل یک جعبه تقسیم سایز کوچک عملیات انشعاب گیری را تکمیل کنید باید بگوییم به هیچ عنوان رویکرد مناسبی نیست. در واقع انتخاب سایز صحیح جعبه تقسیم برق خانگی متکی به حجم اتصالات می باشد که اغلب تکنسین های نصب و اجرای این قطعات در ساختمان این موضوع را در اولویت کاری خود قرار میدهند.

اما به عنوان یک قاعده کلی برخی از سایزهای رایج این محصولات در اندازه های ۱۰*۱۰، ۲۰*۲۰، ۳۰*۲۰، ۳۰*۲۵، ۴۰*۳۰ سانتی متر می باشد. البته در معرفی سایز همانطور که گفته شد نمونه‌های بسیار متعددی وجود دارد که در زمان خرید کارشناس فروش به طور کامل اطلاعات مرتبط با سایز را جهت معرفی نمونه صحیح و متناسب با پروژه شما ارائه می دهد.

قابلیت رنگ پذیری جعبه تقسیم پلاستیکی

مزیت های استفاده از جعبه تقسیم برق خانگی

  • جعبه تقسیم برق خانگی به جهت داشتن درپوش که به بدنه اصلی متصل می شود می تواند محل اتصالات و ترمینال ها را در بالاترین سطح امنیت بدور از هرگونه تنش محافظت کند.
  • گرد و غبار محیط و سیالات قابلیت نفوذ به محفظه داخلی این باکس ها را ندارند. از این منظر محل اتصالات به صورت پایدار و بدون آسیب خواهند ماند.
  • عوامل انسانی به صورت تصادفی نمی توانند با محل اتصالات تماس داشته باشند در نتیجه بروز برق گرفتگی و مواردی از این قبیل اتفاق نخواهد افتاد.
  • برقراری انشعابات با یک رویکرد سریع انجام خواهد شد و شما می توانید یک نظم بالایی را در پروژه سیم کشی خود ببینید.
  • مدیریت آسان و ایده آلی را با جعبه تقسیم برق خانگی در اختیار خواهید داشت لذا به راحتی می توانید به عیب یابی و تغییرات در اتصالات بپردازید.

استفاده از تکنسین های مجرب در نصب و راه اندازی جعبه تقسیم ها

اصولاً احداث شبکه های کابل کشی و سیم کشی در ساختمان ها و محیط های مسکونی باید در بالاترین سطح امنیت و با رویکرد استاندارد انجام شود. اگرچه فرآیند کار چندان پیچیده نیست اما بروز هرگونه اشتباه در نصب این قطعات شرایطی را فراهم می‌کند تا به درستی نتوانید از آنها بهره برداری کنید. ضوابط، قواعد و پروتکل های تعریف شده ای در روند نصب جعبه تقسیم برق خانگی وجود دارد که رعایت آنها باعث می شود شبکه سیم کشی داخلی ساختمان بدون مشکل به صورت پایدار در بلند مدت باقی بماند. بنابراین پس از خرید جعبه تقسیم برق خانگی مراحل کار را به افراد متخصص در این حوزه بسپارید.

خرید با کیفیت ترین جعبه تقسیم ها از گروه صنعتی رفیع

 قیمت خرید مناسب انواع جعبه تقسیم

اغلب جعبه تقسیم های خانگی موجود در بازار مانند جعبه تقسیم آلومینیومی و جعبه تقسیم پلاستیکی توسط شرکت های داخلی طراحی و تولید می شوند. بنابراین می توانید انتظار داشته باشید که همه آنها دارای قیمت مناسبی می باشند. علاوه بر این به جهت حفظ رقابت در بازار معمولاً قیمت مقرون به صرفه ای برای نمونه های مختلف جعبه تقسیم در نظر گرفته میشود. طبیعتا به جهت تعدد سایز دارای قیمت متفاوتی می باشند.

خرید انواع جواب تقسیم از گروه صنعتی رفیع

مشتریان گرامی میتوانند انواع جعبه تقسیم را در سایز بندی های مختلف با بالاترین کیفیت ساخت و کاملاً استاندارد از گروه صنعتی رفیع خریداری کنند. کارشناسان ما در حوزه فروش محصولات می توانند جامع ترین مشاوره ها را به منظور خرید موفق به شما ارائه دهند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.

اشتراک گذاری این مقاله

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جستجو در سایت


آخرین محصولات


آخرین مقالات