گروه صنعتی رفیع | تولید و عرضه کننده تجهیزات پشتیبانی کابل برق

جدول سایز لوله برق؛ مشخصات فنی و ویژگی های ساختاری

جدول سایز لوله برق؛ مشخصات فنی و ویژگی های ساختاری

جدول سایز لوله برق؛ مشخصات فنی و ویژگی های ساختاری

دریافت لیست قیمت و مشاوره رایگان خرید محصول

آشنایی با جدول سایز لوله برق شرایطی را فراهم میکند تا افراد با آگاهی کامل نسبت به مشخصات فنی محصول، خرید خود را تکمیل کنند. در پروژه های مختلف کابل کشی معمولا از لوله های فولادی برق برای حفاظت فیزیکی از کابل ها و همچنین هدایت و جابجایی ایمن آنها استفاده میشود. در هر سازه ای چه با کاربری تجاری و یا صنعتی معمولا از یکسری کابل ها برای اهداف گوناگون به کار گرفته میشود.

این کابلها حتما باید همراه با لوله فولادی برق در مسیرهای گوناگون پشتیبانی شوند. با توجه به اهمیتی که اطلاعات موجود در سایز بندی لوله های فولادی دارد در این مقاله جزییات به نسبت کاملی از سایز این لوله ها ذکر می کنیم. البته تمامی متغیرها نظیر ضخامت، طول شاخه، قطر داخلی و خارجی، وزن و نوع بسته بندی آنها را نیز بررسی خواهیم کرد که همگی نقش ویژه ای در جدول سایز لوله برق دارند.

ضخامت لوله فولادی برق

از اطلاعات مهمی که در جدول سایز لوله های فولادی برق وجود دارد، دقیقا همان مقادیر ضخامت لوله ها می باشد. این متغیر نشان می دهد که ابعاد جداره لوله فولادی چقدر است و از چه ضخامتی برخوردار می باشد. به عنوان قاعده کلی زمانی که یک لوله ضخیم باشد چند متغیر دیگر نیز افزایش پیدا می کند. در وهله اول وزن لوله ها است که ارتباط مستقیمی با ضخامت لوله ها دارد. از آنجایی که لوله های برقی نیاز اساسی به کاهش وزن دارند تا بتوانند از این طریق در ارتفاعات سازه نصب شوند معمولا شرکت های تولید کننده ضخامت های کنترل شده از این لوله ها را طراحی میکنند تا علاوه بر پایین آوردن وزن بتوان آنها را به راحتی در ارتفاعات بلند سازه نصب کرد.

خم سینی کابل چیست و چرا استفاده می‌شود؟ انواع آن
مطالعه

اصولا لوله ها در چندین مسیر قابل جابجایی و هدایت هستند. امکان دارد مسیرهای سقفی انتخاب شود یا اینکه تکنیسین های اجرایی بخواهند بر اساس معماری سازه لوله ها را از ناحیه دیوار با انواع اتصالات گوناگون مسیریابی کنند. اتصالات لوله فولادی برق نمونه های مختلفی دارد که هر کدام در بخشی از سازه به کار گرفته می شود. این لوله ها میتوانند به صورت دفن شده نیز مسیریابی شوند. میزان ضخامت لوله های فولادی بین ۱.۲ میلی متر تا نهایت ۲ میلی متر است.

ضخامت لوله فولادی برق

قطر داخلی و خارجی لوله فولادی برق

قطر داخلی و خارجی لوله فولادی برق شامل دو متغیر اساسی میباشد. قطر خارجی همراه با ضخامت لوله مورد ارزیابی و بررسی قرار میگیرد. حال آنکه قطر داخلی متغیری است که بدون ضخامت محاسبه خواهد شد. معمولا اطلاعاتی که در جدول سایز بندی لوله برق معرفی خواهد شد همان قطر خارجی میباشد که شما میتوانید با کم کردن میزان ضخامت به قطر داخلی دست پیدا کنید.

به دلیل سایزبندی های گوناگونی که برای کابل های برق وجود دارد حتما باید لوله های فولادی نیز در چندین ابعاد عرضه شوند تا کابل های برق بدون تنش فیزیکی و اینکه درداخل لوله در معرض فشار نباشند با سایز مناسب لوله های خود هدایت شوند. لذا در زمان خرید لوله ها توجه داشته باشید که قطر داخلی لوله ها سازگاری کامل با ابعاد کابل ها داشته باشد. زیرا در غیر این صورت شما نمی توانید کابل ها را درون لوله ها جای گذاری کنید. ابعادی که برای این متغیر تعریف شده است از Pg11 تا pg48 است.

انواع لوله فلکسی برق، سایزبندی، مزیت‌ها و کاربرد
مطالعه

قطر داخلی و خارجی لوله فولادی برق

ابعاد طولی لوله فولادی برق

متراژ های مختلفی برای لوله فولادی برق وجود دارد که هرکدام با اطلاعات کامل در جدول سایز لوله برق درج شده است. برای اهداف مختلفی نظیر حمل و نقل راحت و همچنین نصب سریع در شبکه های لوله کشی برق متراژ های محدودی از این لوله ها طراحی و ساخته می شود. متراژهای ۲ متری و ۳ متری جزو استانداردترین ابعادی است که برای طول این لوله ها درنظر میگیرند. ممکن است این سوال پیش بیاید که چرا این لوله ها را در ابعاد ۱۰ متری یا بیشتر طراحی نمیکنند؟

فکر می کنید در چنین حالتی آیا امکان جابجایی و حمل لوله ها وجود دارد؟ قطعا نمیتوان آنها را بسته بندی، بارگیری و تا محل پروژه انتقال داد. پس بهتر است حداکثر تا ۳ متر طول قابل استفاده باشند. البته همه اتصالات مختلف مانند بوشن نیز وجود دارند که با رزوه کاری یا قلاویزکاری لوله ها و نصب بوشن ها میتوان متراژ لوله را تا چندین متر افزایش داد.

میزان وزن لوله فولادی برق

وزن لوله ها نیز با توجه به توضیحاتی که ذکر شد به متغیرهای گوناگون نظیر ضخامت، طول لوله، قطر داخلی بستگی دارد. زمانی که همه این ها افزایش پیدا می کند به تبع آن وزن لوله نیز بیشتر میشود. برای هر سایز لوله با توجه به اطلاعاتی که در جدول وجود دارد یک وزن مشخص به ازای هر متر تعریف شده است. در فرآیند تولید لوله ها از ورق های فولادی استفاده میشود که با تبدیل شدن به رول یا یک استوانه لوله ای درز جوش میشوند.

چگونگی اتصال دو لوله به هم به طور کارآمد برای حفظ ایمنی بیشتر
مطالعه

برخلاف انواع لوله بدون درز که از شمش های فولادی گداخته و به دنبال آن استفاده از سمبه طراحی می شوند لوله های برق فرایند تولید متفاوت دارند. همه این ها برای یک هدف انجام میشود و آن افزایش ایمنی کابل کشی می باشد. از طرفی نوع بسته بندی این لوله ها در تعداد بالا می باشد. یعنی در یک بسته چندین لوله با سایز یکسان وجود دارد که با بندهای مخصوص بسته بندی شدند تا عوامل اجرایی بتوانند در پروژه های مختلف آنها را حمل و مورد استفاده قرار دهند. در مورد سایر محصولات مانند لوله گلخانه ای نیز موضوع کاهش وزن اهمیت دارد.

میزان وزن لوله فولادی برق

خرید انواع لوله فولادی برق از گروه صنعتی رفیع

در گروه صنعتی رفیع سایزبندی های متنوعی از انواع لوله فولادی برق وجود دارد. کیفیت ساخت بالا و قیمت مقرون به صرفه از مزیتهای بسیار مهم خرید از این مجموعه تولیدی میباشد. کارشناسان ما در زمان فروش لوله ها سعی می کنند یک اطلاعات و مشاوره کامل را به مشتریان ارائه دهند تا تمام مراحل خرید با آگاهی کامل انجام شود. جهت دریافت اطلاعات تکمیلی با این گروه تولیدی تماس حاصل فرمایید.

اشتراک گذاری این مقاله

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جهت مشاوره و خرید تماس بگیرید

۳۳۱۱۴۱۵۷ - 021

آخرین محصولات


آخرین مقالات


۳۳۱۱۴۱۵۷ – 021

استعلام قیمت و سفارش

جهت دریافت مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید. مشاوران گروه صنعتی رفیع در کمترین زمان ممکن با شما تماس می گیرند.

۳۳۱۱۴۱۵۷ – 021

استعلام قیمت و سفارش محصول

جهت دریافت مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید. مشاوران گروه صنعتی رفیع در کمترین زمان ممکن با شما تماس می گیرند.

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .