گروه صنعتی رفیع | تولید و عرضه کننده تجهیزات پشتیبانی کابل برق

لوله گالوانیزه سبک؛ ابعاد و سایز، وزن و کاربردها

لوله گالوانیزه سبک؛ ابعاد و سایز، وزن و کاربردها

لوله گالوانیزه سبک؛ ابعاد و سایز، وزن و کاربردها

یکی از پروژه های بسیار مهم و اساسی در مجموعه های صنعتی، کابل کشی و هدایت کابل های برق در مسیرهای مختلف است. برای این کار شما نیاز به یکسری قطعات محافظ یا پشتیبان دارید تا بتوانند کابل های برق را از تنش های محیطی محافظت کنید. لوله گالوانیزه سبک یک محصول رایج برای این گونه پروژه ها است.

شما اگر میخواهید یک شبکه برق رسان همراه با کابل های برق را داشته باشید لازم است که سایزبندی های گوناگون این لوله ها را انتخاب و در نقاط مختلف سازه نصب کنید. در ادامه مقاله می خواهیم در مورد نوع و ویژگی های ساختاری لوله گالوانیزه سبک، اهمیت بکارگیری آنها در پروسه کابل کشی صحبت کنیم. همچنین یکسری موارد فنی را نیز ذکر می کنیم تا با مشخصات آنها نیز آشنا شوید. پس به ادامه مقاله توجه فرمائید.

وزن لوله گالوانیزه سبک

وزن لوله گالوانیزه سبک یکی از مهمترین مقیاس هایی است که توجه ویژه ای به آن میشود. اصولا لوله های برق معمولا در ارتفاعات سازه نظیر سقف و دیوارها نصب و راه اندازی می شوند. بنابراین اگر جزء لوله های سنگین باشند در آن صورت نمی توان امنیت آنها را تأمین کرد. در کنار این ها لوله گالوانیزه گرم سبک کاملا پایدار هستند و شما میتوانید با انواع اتصالات مختلف آنها را به سازه نصب کنید.

از جمله قطعات اتصال دهنده سازه ای میتوان به سی چنل ها، رادهای گالوانیزه، بست اسپیت و بست چنگالی اشاره کرد. همه این ها در کنار هم میتوانند یک سیستم قوی برای شبکه های پایپینگ برق باشند. برای تعیین وزن لوله گالوانیزه سبک شما باید متغیرهای گوناگونی را لحاظ کنید. اینکه ابعاد و سایز لوله چقدر است؟ چه قطری دارد؟ میزان ضخامت آن چقدر است؟ در حال حاضر سایزهایی که برای این لوله ها وجود دارد در اندازه های Pg11 تا pg48 است.

دستگاه خم کن لوله فولادی برق چه مشخصات و ویژگی هایی دارد؟
مطالعه

هر کدام از این ابعاد یک قطر مشخص دارند که به ترتیب با افزایش سایز علاوه بر ازدیاد قطر اندکی بر ضخامت جداره لوله نیز افزوده میشود. پس به ازای هر متر لوله یک افزایش وزن محسوسی را از سایز کوچک تا بزرگ خواهیم داشت. وزن لوله ها نیز از ۰.۵۳۰ تا نهایت ۳ کیلوگرم برای هر متر است که جدول مشخصی برای آن تعیین شده است و در زمان خرید لوله گالوانیزه عمقی داغ سبک شما میتوانید این اطلاعات را در کاتالوگ ببینید.

وزن لوله گالوانیزه سبک

تفاوت لوله گالوانیزه سبک و سنگین

لوله گالوانیزه سبک و سنگین همانطور که از نام آنها مشخص است از لحاظ وزنی با یکدیگر فرق دارند. اما باید ببینیم که چه مواردی باعث شده است که وزن آنها متفاوت باشد و کاربرد هر یک در چه زمینه ای می باشد. برای انواع لوله گالوانیزه سبک در سایزبندی های گوناگون نوع ساختار به این صورت است که شرکت های تولید کننده از ورق های فولادی گالوانیزه شده برای ساخت آنها استفاده میکنند. این ورق ها از طریق تکنیک درزجوش تبدیل به یک لوله فولادی میشوند. یعنی با برش دهی ورق های فولادی و سپس عبور از دستگاه مخصوص آنها را به شکل لوله رول میکنند و سپس محل درز آنها را جوشکاری میکنند.

سیم کشی ساختمان؛ قطعات و تجهیزات مورد نیاز و نحوه اجرا
مطالعه

به همین دلیل است که به این لوله ها لوله درزجوش گفته می شود. این نوع ساختار شرایطی را فراهم میکند تا لوله گالوانیزه سبک دارای پایین ترین وزن باشد. اما در ارتباط با لوله های سنگین روند ساخت به این صورت است که ابتدا شمش های فولادی از طریق گداخته شدن و سپس سمبه کاری تبدیل به لوله می شوند. هیچ نوع درزجوش برای لوله های بدون درز یا مانیسمان اتفاق نمی افتد. به همین دلیل است که معمولا دارای وزن بالایی هستند. این لوله ها برای پروژه کابل کشی استفاده نمیشوند بلکه برای انتقال سیالات کاربرد دارند.

تفاوت لوله گالوانیزه سبک و سنگین

لوله گالوانیزه سبک گلخانه

لوله گالوانیزه سبک همیشه برای کابل کشی برق استفاده نمیشود. بلکه در مواردی برای احداث سازه های گلخانه ای نیز به کار گرفته میشوند. این لوله ها این قابلیت را دارند که یک سازه گلخانه ای بسیار ایمن و با کیفیت را ایجاد کنند. معمولا برای پایه های گلخانه از لوله های قطورتر استفاده میشود. حالا آنکه شما میتوانید برای سقف گلخانه حتی از لوله های خمیده گالوانیزه شده نیز استفاده کنید.

با توجه به ویژگیهای لوله ها می توانند با دستگاه های مخصوص خم کاری شوند. از لحاظ مقاومت، استحکام بدنه در لوله ها در یک حد استاندارد هستند. مزیت دیگر لوله گالوانیزه سبک گلخانه ای، ضد زنگ بودن و ضد خوردگی آنها است. به این صورت که این لوله ها در تماس با آب و هوای محیط حتی رطوبت دچار زنگ زدگی نمی شوند. زیرا پوشش های گالوانیزه کاملا بخش داخلی و بیرونی لوله را در برگرفته اند و باعث افزایش طول عمر آنها خواهد شد. در مورد لوله گالوانیزه سرد نیز از مواد رنگی حاوی زینک استفاده می شود.

مزایای براکت سینی کابل: انتخاب مواد و رعایت استانداردها
مطالعه

راهنمای خرید انواع لوله گالوانیزه

برای اینکه بتوانید یک خرید موفقی از لوله های گالوانیزه داشته باشید ابتدا باید نوع پروژه مشخص شود. با توجه به اطلاعات مذکور لوله های فولادی میتوانند برای پروژه های کابل کشی، گلخانه و انتقال سیالات استفاده شوند. هر کدام از آنها ویژگی های ساختاری منحصر به فردی دارند. یعنی لوله هایی که برای سیالات هستند عمدتا به دلیل وزن بالا به آن صورت مناسب پروژه کابل کشی نیستند و برعکس آن نیز صدق میکند.

موضوع بعدی مرتبط با سایز و ابعادی است که لوله گالوانیزه سبک دارد. اگر برای هدایت کابل میخواهید حتما باید ابعاد کابل، قطر آنها، با سایز لوله ها همخوانی داشته باشد. در نهایت نیز یک برند تولید کننده انتخاب کنید تا بتوانید با قیمت مناسب محصولات را از تولید به مصرف خریداری کنید.

راهنمای خرید انواع لوله گالوانیزه

گروه صنعتی رفیع تولید کننده و عرضه کننده انواع لوله های برق

لوله های برقی تنوع های بسیار بالایی دارند که در گروه صنعتی رفیع انواع لوله گالوانیزه سبک، لوله فولادی مشکی، لوله خرطومی برق، انواع لوله های pvc آماده عرضه می باشند. در کنار قطعات اصلی شما میتوانید متنوع ترین اتصالات را برای راه اندازی یک شبکه پایپینگ حرفه ای از ما خریداری کنید. برای دریافت اطلاعات تکمیلی در مورد قیمت لوله گالوانیزه و همچنین کسب مشاوره با گروه صنعتی رفیع تماس حاصل فرمایید.

اشتراک گذاری این مقاله

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جهت مشاوره و خرید تماس بگیرید

۳۳۱۱۴۱۵۷ - 021

آخرین محصولات


آخرین مقالات


۳۳۱۱۴۱۵۷ – 021

استعلام قیمت و سفارش

جهت دریافت مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید. مشاوران گروه صنعتی رفیع در کمترین زمان ممکن با شما تماس می گیرند.